+36 23 631 655  pharma@cremum.hu

Nyitvatartásunk: H – CS: 8:00-16:30, P: 08:00-14:00

Téli szervezet-megerősítő csomag

CYS-CONTROL® Téli szervezet-megerősítő csomag

Ha úgy érzi lemerültek az energiaforrásai és fáradt minden porcikája, pedig szüksége lenne az erejére akkor az Arkoroyal Energia készítményre van szüksége. A méhpempőben lakozó természetes életerőt a védelmező propolisszal, az energetizáló ginzenggel és az acerola természetes vitamin tartalmával kombinálva épp az ilyen esetekre találták ki. Töltse fel magát energiával! Ajánlott erős szellemi, fizikai igénybevétel mellett, illetve betegségből való felépülés idejére.

 

Az akció más kedvezménnyel, kuponnal nem vonható össze.

Megvásárlása
a Cremum Webáruházban

A csomag ára:

12 780 Ft 10 480 Ft

db

A csomag tartalma: 1 db Arkoroyal Immunité Fort propolisszal 20x + 1 db Cys-Control Forte

 

Arkoroyal Immunité Fort

A védekezőképesség támogatására és a téli kellemetlen tünetek első megjelenésekor.

A téli kellemetlenségek első jeleitől az Arkoroyal® Immunité Fort BIO az echinaceanak köszönhetően segít a szervezet védekezőképességének támogatásában. Az echinacea az 5 méhészeti termékből álló kombinációhoz társulva segít ellenállni a télnek! Az Arkoroyal® Immunité Fort BIO prémium minőségű méhpempőt tartalmaz, megőrzött tisztasággal, garantált 2,5%-os apalbumin-1-ben tartalommal. (2×10 ampullát tartalmaz)

 

Cys-Control Forte 

 

Hatékony segítség a felfázás tüneteinek enyhítésére, valamint a felfázás megelőzésére.

 

Ajánlott: 

– gyakori felfázóknak, és azoknak, akik szeretnék megelőzni a felfázást.

Mikor ajánlott?

– a felfázás első tüneteitől

– erősebb felfázásnál

– antibiotikumos kezelés mellé kiegészítő terápiaként

Cys-Control Forte +lactobacillusok egy tőzegáfonya, D-mannóz és csarab tartalmú étrend-kiegészítő lactobacillusokkal. A napi adag 36 mg tőzegáfonyából származó proanthocyanide-ot, 2000 mg D-mannózt, és 250 mg csarab kivonatot tartalmaz. A reggeli és az esti bevitel biztosítja a proanthocianid bevitelének megoszlását a nap folyamán.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy doboz Cys-Control Fort termékkel!

Feliratkozásoddal elsőként értesülhetsz újdonságainkról, aktuális ajánlatainkról és akcióinkról! Ráadásul most az első 250 feliratkozónak ajándék Cys-Control Fort terméket küldünk!