+36 23 631 655  pharma@cremum.hu

Nyitvatartásunk: H – CS: 8:00-16:30, P: 08:00-14:00

Minőséggarancia

Minőséggarancia

A fitoterápiai és étrendkiegészítő készítmények gyógyszerészeti alkalmazásában szerzett 30 éves tapasztalattal, az Arkopharma Laboratoires minőségi garanciára vonatkozó irányelve az étrend-kiegészítő készítményekre vonatkozó ISO 22000 nemzetközi szabványrendszerben fogalmazódik meg.

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI RENDSZERÜNK

Az ISO 22000 nemzetközi szabványról röviden:

  • Az ISO 22000 egy nemzetközileg elismert élelmiszerbiztonsági rendszerszabvány.
  • Az ISO 22000 nemzetközi szabvány magába foglalja a HACCP (veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok) irányelveit. Garantálja az Arkopharma Laboratoires valamennyi tevékenységének egészségügyi biztonságát a dietetikus termékek és étrend-kiegészítő készítmények megalkotásának teljes munkafolyamatában.
  • Az ISO 22000 nemzetközi szabvány garantálja az Arkopharma Laboratoires elkötelezettségét, fogyasztói biztonságos és minőségi élelmiszererekkel való ellátásáról és a fogyasztói bizalom megerősítésének elősegítéséről. Minden összetevő (nyersanyagok, környezeti feltételek, gyártási eljárás, szakértelem…) egy folyamatos ellenőrzés alatt álló, fejlődő rendszer részét képezi.

* Veszélyfelmérés – az ellenőrzés kritikus pontjai

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy doboz Cys-Control Fort termékkel!

Feliratkozásoddal elsőként értesülhetsz újdonságainkról, aktuális ajánlatainkról és akcióinkról! Ráadásul most az első 250 feliratkozónak ajándék Cys-Control Fort terméket küldünk!