+36 23 631 655  pharma@cremum.hu

Nyitvatartásunk: H – CS: 8:00-16:30, P: 08:00-14:00

Gyakori Kérdések

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések Cyscontrol

2 Cys-Control® termék közül tud választani:

  • Flash: kapszulás kiszerelés, a fito-és az aromaterápiát ötvözi. Terhes és szoptató anyukák nem használhatják. 5 napos kúra.
  • Forte: tasakos kiszerelés, 3 növényi hatóanyag (tőzegáfonya, d-mannóz, csarab). Terhes és szoptató anyukák is használhatják. 5 napos kúra.

Olvassa el a használati utasítást a Cys-Control Forte® szedése előtt!

  • gyakori vizelési inger
  • vizelés közbeni diszkomfort érzet
  • kellemetlen alhasi érzet

A Cys-Control® Forte terméket lehet használni terhesség és szoptatás alatt.

A Cys-Control® Flash terméket terhes és szoptató anyukák nem használhatják, mivel illóolajakat tartalmaz.

Csarabot tartalmaz mindkét Cys-Control® termék. A Cys-Control® Forte szedhető terhesség és szoptatás alatt. A csarabot ellenőrzik, nem tartalmaz arbutint.

Cys-Control® Flash: reggel és este vegyen be egy növényi és egy olajkapszulát (tehát napi 2×2) 5 napig, étkezés közben egy nagy pohár vízzel.

Cys-Control® Forte: Reggel és este oldja fel egy-egy piros tasak tartalmát 200 ml vízben, napi 1x pedig a fehér tasak tartalmát 200 ml vízben. Ha antibiotikumot szed, a fehér tasak tartalmát lehetőleg 3 óra eltéréssel vegye be az antibiotikumtól

Cys-Control® Flash: kizárólag felnőttek használhatják. Terhesség és szoptatás alatt nem használható. Nem javasolt epilepsziásoknak és olyanoknak, akik görcshajlama van, valamint az illóolajokra allergiásoknak. Amennyiben anti-vitamin K antikoagulánst (vérhigítót) szed, konzultáljon kezelőorvosával.

Cys-Control® Forte: Kizárólag felnőttek számára. Amennyiben anti-vitamin K antikoagulánst szed, konzultáljon kezelőorvosával. A tőzegáfonya hosszú távú szedése nem javasolt vesebetegségben szenvedőknek. A készítmény használata nem javasolt, amennyiben valamelyik összetevőjére allergiás. Ha a használat mellett 48 órán túl is fennáll a húgyúti diszkomfort, akkor vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával.

Nem, egyik Cys-Control® termék sem változtatja meg a citobakteriológiai vizeletvizsgálat eredményét.

A Cys-Control® Forte tartalmaz d-mannózt és lactobacillusokat. A felmérés szerint a 89%-a a felhasználóknak elégedett volt a tőzegáfonya és d-mannóz kombinációval. A Cys-Control® Flash tőzegáfonyát, csarabot és illóolajokat tartalmaz.

A d-mannóz egy, a természetben megtalálható cukormolekula. Sok gyümölcs tartalmazza: alma, őszibarack, narancs, mangó, tőzegáfonya.

Nem. A tanninok, amelyek az áfonya vörös színét okozzák, eltűnnek a kiválasztás során, és nincsenek hatással a vizelet színére.

Az Arkopharma Pharmaceuticals garantálja a Cys-Control® 36 mg/nap PAC-tartalmát.

A húgyúti fertőzés nem terjed egyik emberről a másikra. Leggyakrabban az e.coli baktérium okozza, amely a belekben természetesen van jelen. Ez a baktérium nem terjed emberről emberre, és nem éli túl a szabadban.

Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy doboz Cys-Control Fort termékkel!

Feliratkozásoddal elsőként értesülhetsz újdonságainkról, aktuális ajánlatainkról és akcióinkról! Ráadásul most az első 250 feliratkozónak ajándék Cys-Control Fort terméket küldünk!