Cys-Control Forte + bifidobaktériumok

Cys-Control Forte

CYS-CONTROL® FORTE +LACTOBACILLUSOK

Hatékony segítség húgyúti problémák esetén.

Megvásárlása
a Cremum Webáruházban

A termék egységára:

5490,- Ft

db

Hatékony segítség a felfázás tüneteinek enyhítésére.

Cys-Control Forte +bifidobaktériumok egy tőzegáfonya, D-mannóz és csarab tartalmú étrend-kiegészítő lactobacillusokkal. A napi adag 36 mg tőzegáfonyából származó proanthocyanide-ot, 2000 mg D-mannózt, és 250 mg csarab kivonatot tartalmaz. A reggeli és az esti bevitel biztosítja a proanthocianid bevitelének megoszlását a nap folyamán.

Tőzegáfonya a Cys-Control hatóanyag
Tőzegáfonya: Kicsi vörös bogyós, Észak-Amerikában honos növény. Természetesen tőzeglápokban, hegyi erdőkben, tőzeges mohafélékben és  homokos rétekben fordul elő. Gátolja a baktériumok tapadását a hólyag és a húgyutak falain. 

Csarab: Európában elterjedt lila virágú növény. A fitoterápiában virágos hajtásait használják, amelyek hozzájárulnak a szervezet kiválasztó rendszerének működéséhez, így elősegítik húgyutak egészségének fenntartását (vízhajtó, fertőtlenítő hatás).
Csarab a Cys-Control hatóanyag

D-Mannóz a Cys-Control hatóanyag
D–mannóz: a természetben gyakran előforduló cukor fajta, leginkább gyümölcsökben megtalálható, pl az almában, őszibarackban, narancsban. 2000 mg d-mannóz hatékonyan gátolja a baktériumok megtapadását a húgyutak és a hólyag falán.
 

Lactobacillus törzsek: A kiválasztott baktérium törzsek megtalálhatóak az intim területeken. Gátolják a baktériumok szaporodását. A baktériumtörzseket a készítményben növényi eredetű mikrokapszulák védik.

HATÓANYAGOKHATÓANYAGOK MENNYISÉGE 1 PIROS TASAKBAN
D-mannóz2000 mg
Tőzegáfonya kivonat263 mg, ebből proanthocyanide: 36 mg
Csarab virág kivonat250 mg
Bifidobaktérium törzsek: Lactobaciullus plantarium LP01, Lactobacillus reuteri LRE02

HATÓANYAGOK MENNYISÉGE 1 FEHÉR TASAKBAN:

2x 109 CFU

  • Kizárólag felnőttek számára.
  • Reggel oldja fel egy piros tasak tartalmát és egy fehér rúd tartalmát 200 ml vízben és igya meg!  Este oldja fel egy piros tasak tartalmát 200 ml vízben és igya meg!  Felhasználás előtt olvassa el a figyelmeztetéseket!
  • Ne lépje túl az ajánlott napi dózist. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és egészséges életmódot.
  • Tárolás száraz, hűvös helyen.
  • A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni.

  • Amennyiben anti-vitamin K antikoagulánst (vérhigítót) szed, konzultáljon kezelőorvosával. A tőzegáfonya hosszú távú alkalmazása nem javasolt vesebetegségben szenvedőknek. A készítmény alkalmazása nem javasolt, amennyiben valamelyik összetevőre allergiás.
  • Amennyiben húgyúti problémája van, javasolt napi minimum 1.5 liter víz fogyasztása. Ha készítmény alkalmazása mellett 48 órán túl is fennáll a húgyúti diszkomfort, akkor vegye fel a kapcsolatot kezelőorvosával.